الرئيسية
الأبحاث العلمية
التدريس
التدرج الوظيفى
السيرة الذاتية
البحث الأكاديمى
إتصل بنا
الموقع الجديد
المجالات البحثية
تكنولوجيا الأغذية
مراقبة الاغذية
ميكربيولوجيا الأغذية
الابحاث العلمية
1 -
Health risk assessment of organochlorine pesticide residues in edible tissue of seafood (2023).
2 -
Improving the Shelf Life and Quality of Minced Beef by Cassia Glauca Leaf Extracts during Cold Storage (2023).
3 -
Growth, carcass parameters, biochemical and oxidative stress indices, and meat traits of duck breeds under different stocking densities (2022).
4 -
Impact of Dietary Egg Yolk IgY Powder on Behavior, Meat Quality, Physiology, and Intestinal Escherichia coli Colonization of Broiler Chicks (2022).
5 -
Anti-Biofilms’ Activity of Garlic and Thyme Essential Oils against Salmonella typhimurium (2022).
6 -
Bioactivity of Essential Oils for Mitigation of Listeria monocytogenes Isolated from Fresh Retail Chicken Meat (2021).
7 -
Potential impact of stocking density on growth, carcass traits, indicators of biochemical and oxidative stress and meat quality of different broiler breeds (2021).
8 -
Ensuring safety and improving keeping quality of meatballs by addition of sesame oil and sesamol as natural antimicrobial and antioxidant agents (2021).
9 -
MALDI-TOF MS Based Typing for Rapid Screening of Multiple Antibiotic Resistance E. coli and Virulent Non-O157 Shiga Toxin-Producing E. coli Isolated from the Slaughterhouse Settings and Beef Carcasses (2021).
10 -
Efficacy of metal oxide nanoparticles as novel antimicrobial agents against multi-drug and multi-virulent Staphylococcus aureus isolates from retail raw chicken meat and giblets (2021).
11 -
Microbial Decontamination of Beef Carcass Surfaces by Lactic Acid, Acetic Acid, and Trisodium Phosphate Sprays (2020).
12 -
Biogenic Amines and Aflatoxins in Some Imported Meat Products: Incidence, Occurrence, and Public Health Impacts (2020).
13 -
Egg Yolk IgY: A Novel Trend of Feed Additives to Limit Drugs and to Improve Poultry Meat Quality (2020).
14 -
The Impact of Probiotics and Egg Yolk IgY on Behavior and Blood Parameters in a Broiler Immune Stress Model (2020).
15 -
Molecular characterization of virulence and drug resistance genes-producing Escherichia coli isolated from chicken meat: Metal oxide nanoparticles as novel antibacterial agents (2020).
16 -
Prevalence of Enterotoxigenic Staphylococcus aureus and Shiga Toxin Producing Escherichia coli in Fish in Egypt: Quality Parameters and Public Health Hazard مدى انتشار المكورات العنقودية الذهبية الحاملة للسموم المعوية والايشريكية القولونية (2019).
17 -
The effect of rosemary extract and lactic acid on the quality of refrigerated broiler fillets (2018).
18 -
مدي انتشار البكتيريا العنقودية الذهبية الحاملة للسموم المعوية والإشريكية القولونية المنتجة لسموم الشيجا في الأسماك في مصر: معايير الجودة ومخاطر الصحة العامة (2018).
19 -
The effect of rosemary extract and lactic acid on the quality of refrigerated broiler fillets (2018).
20 -
Molecular characterization, antibiotic resistance pattern and biofilm formation of Vibrio parahaemolyticus and V. cholerae isolated from crustaceans and humans (2018).
21 -
" التوصيف الجزيئي و نمط المقاومة للمضادات الحيوية والتكوُّن الحيوي للفيبريو بارا هيموليتيكس و للفيبريو كوليرا المعزولة من القشريات ومرضى الاسهال" (2018).
22 -
التقييم الميكروبى و المعالجة الصحية لذبائح حيوانات اللحم بإستخدام المطهرات العضوية (2017).
23 -
مدي تواجد وتقييم المخاطر الصحية لبقايا المعادن السامة (الرصاص والكادميوم) في لحوم الأبقار والخراف المصرية (2017).
24 -
Performance, carcass traits, meat quality and amino acid profile of different Japanese quails strains (2017).
25 -
Growth performance, carcass characteristics, meat quality and muscle amino-acid profile of different rabbits breeds and their crosses (2017).
26 -
أداء النمو وخصائص الذبيحة وجودة اللحوم والحموض الأمينية بالعضلات في سلالات الأرانب المختلفة وخليطهم (2017).
27 -
الأداء وصفات الذبيحة وجودة اللحوم والأحماض الأمينية لسلالات السمان اليابانية المختلفة (2017).
28 -
EFFECT OF POMEGRANATE PEEL POWDER ON THE HYGIENIC QUALITY OF BEEF SAUSAGE (2017).
29 -
Effect of cooking methods on some antibiotic residues in chicken meat (2016).
30 -
Assessment of biogenic amines content in fresh cattle livers during chilling storage and pan-roasting (2016).
31 -
تأثير طرق الطهى على بقايا المضادات الحيوية فى لحوم الدواجن (2016).
32 -
Aflatoxin and Ochratoxin A residues in some meat additives (2013).
33 -
تقييم التجهيز الصحى لذبائح بدارى التسمين وتأثيره على فترة حفظها مبردة (1900).
ملخصات الابحاث
تحميل
تحميل
تسجيل الدخول
دخول
2014 all rights reserved.
Zagazig University
جامعة المنصورة
جامعة الاسكندرية
جامعة القاهرة
جامعة سوهاج
جامعة الفيوم
جامعة بنها
جامعة دمياط
جامعة بورسعيد
جامعة حلوان
جامعة السويس
جامعة المنيا
جامعة دمنهور
جامعة المنوفية
جامعة أسوان
جامعة جنوب الوادى
جامعة قناة السويس
جامعة عين شمس
جامعة أسيوط
شراقوة | الشرقية بين ايديك
اخبار الشرقية - شراقوة | الشرقية بين ايديك
جامعة كفر الشيخ
جامعة السادات
جامعة طنطا
جامعة بنى سويف